Ευχαριστήρια επιστολή

                                         Πολύγυρος  4 Δεκεμβρίου 2013

Προς:      Τα μέλη του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου                 Γονέων και  Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πολυγύρου

                                                           κ. Φωτακίδη Δημήτριο, Πρόεδρο

                                                         κα Ρόκου Αναστασία, Αντιπρόεδρο

                                                         κ. Τσίγκα Θεόδωρο, Γ. Γραμματέα

                                                               κα Αικατερινάρη Σοφία, Ταμία

                                                                       κ. Μίχο Βαγγέλη, Μέλος

Με την ολοκλήρωση της θητείας σας στο Διοικητικό  Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για τη συνεργασία και την αμέριστη συμπαράσταση στην επίλυση των θεμάτων που απασχόλησαν το σχολείο μας, στη διάρκεια της διετούς θητείας σας.

Με  υψηλό αίσθημα ευθύνης, συμβάλλατε με τις παρεμβάσεις σας στην απομάκρυνση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας, που αποτέλεσε  ζήτημα αιχμής, κατά  την ανάληψη των καθηκόντων σας. Σταθήκατε αρωγοί στον κοινό μας στόχο για την αναβάθμιση της παρεχόμενης παιδείας στους μαθητές μας, προσφέροντας υλικοτεχνικό εξοπλισμό και διοργανώνοντας δράσεις ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Η έμπρακτη συμπαράστασή σας σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από έκπτωση αξιών, σοβαρά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα μας συγκινεί και μας ωθεί να συνεχίσουμε το έργο μας με δύναμη και αποφασιστικότητα.

Σας ευχαριστούμε πολύ από τα βάθη της καρδιάς μας και ευχόμαστε προσωπική και οικογενειακή υγεία και επιτυχία. Καλή πρόοδο στα παιδιά σας, που αποτελούν το κίνητρό σας γι αυτή την εθελοντική και ανιδιοτελή προσφορά.

Με εκτίμηση

Η Διευθύντρια 

Ιφιγένεια Παρούση

Additional information