ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ 2021-22

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ

ΟΡΙΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Σας ενημερώνουμε ότι από το σχολικό έτος 2021-22  οι εγγραφές των μαθητών στην Α΄τάξη θα πραγματοποιούνται το διάστημα από 1  έως 20 Μαρτίου.

Φέτος εγγράφονται υποχρεωτικά στην Α΄ τάξη του Δημοτικού όσα παιδιά έχουν γεννηθεί από την 1η Ιανουαρίου έως την 31η Δεκεμβρίου 2015.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς και κηδεμόνες μπορούν να προσέρχονται καθημερινά (εκτός της Τσικνοπέμπτης και της Καθαρής Δευτέρας) στο γραφείο της Διεύθυνσης του σχολείου, από τις 12.00 έως τη 1.00 το μεσημέρι. 

Για την εγγραφή  απαιτούνται τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ν.1599/85, στην οποία θα δηλώνονται τα ατομικά στοιχεία του μαθητή, όπως αυτά προκύπτουν από το πιστοποιητικό γέννησης. Το πιστοποιητικό θα αναζητηθεί από τη σχολική μας μονάδα, μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος myschool του ΥΠΑΙΘ  ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Ν1599/86                  

Οι αλλοδαποί μαθητές εγγράφονται στην Α΄ τάξη προσκομίζοντας πιστοποιητικό γέννησης επίσημα μεταφρασμένο ή ληξιαρχική πράξη γέννησης.

2. ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ του μαθητή ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

3. ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ                       Έντυπο ΑΔΥΜ 

(Επισημαίνεται ότι ο γιατρός υποχρεούται να συμπληρώνει το Φύλλο Ιατρικής Εξέτασης και κατόπιν αυτού να εκδίδει το Α.Δ.Υ.Μ. Το Φ.Ι.Ε φυλάσσεται στο αρχείο του και δεν κατατίθεται στο σχολείο)

4. ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ (ΔΕΗ)

5. ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΦΟΙΤΗΣΗΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ. Το Πιστοποιητικό Φοίτησης θα κατατεθεί από το Νηπιαγωγείο προέλευσης με την ολοκλήρωση του διδακτικού έτους και μέχρι τότε θα προσκομιστεί "Βεβαίωση φοίτησης" που θα εκδώσει το νηπιαγωγείο προέλευσης του μαθητή.

6. Επιπρόσθετα και για χρήση του σχολείου θα κατατεθούν ΑΙΤΗΣΗ     & ΔΕΛΤΙΟ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ 

7. Όσοι επιθυμούν το παιδί τους να φοιτήσει στην Πρωινή Ζώνη και στο Ολοήμερο Τμήμα θα πρέπει να συμπληρώσουν      ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ      

Η οριστικοποίηση της εγγραφής στο σχολείο θα γίνει μετά τη λήξη των εγγραφών και την κατανομή των εγγεγραμμένων μαθητών στα σχολεία της πόλης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αναγνώσετε την ΕΓΚΥΚΛΙΟ ή να επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο 2371022351, τις παραπάνω ημέρες και ώρες ή ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  .

Y.Γ. : Παρακαλούμε να προσέρχεστε στο σχολείο τηρώντας τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. για την αποφυγή διασποράς του Covid-19

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΗ

Additional information