Χριστούγεννα στη Ζαχαρούπολη

Νεράιδες, ξωτικά, καλικαντζαράκια, άγγελοι, νανάκια, ελατάκια, γούρια, μουσικοί κ.α. ζωντάνεψαν με λάμψη στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πολυγύρου, τη Δευτέρα 23 Δεκέμβρη, οι μαθητές της Β΄τάξης. Μέσα  στη γιορτινή ατμόσφαιρα των ημερών μας ταξίδεψαν στην πολιτεία της Ζαχαρούπολης και έστειλαν αληθινά γλυκές-ζαχαρωτές ευχές σε όλους μας!!! Τους ευχαριστούμε πολύ, αυτούς και όλους όσοι εργάστηκαν για το εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Συγχαρητήρια πολλά στους μικρούς μας ηθοποιούς, στις εκπαιδευτικούς των τμημάτων Γουγούση Μαρία και Βαλασάκη Καλυψώ, στη μουσικό Μελίδου Φωτεινή και στη θεατρολόγο Μίνα Βλαστού. 

Ευχαριστούμε τον εικαστικό Γιώργο Αρσένη, την εκπ/κό του Ολοημέρου Ρούλα Τζιβόγλου και τη Ράνια Χαλκιά για την κατασκευή των σκηνικών. Την εκπ/κό Μαρία Κουλουμτούρη για την επιμέλεια των κουστουμιών, την εκπ/κό Πληροφορικής Στέλλα Καραπυλάφη για την επιμέλεια του ήχου, αλλά και όλους τους εκπ/κούς του σχολείου που συνεισφέρουν κάθε φορά με το δικό τους μαγικό τρόπο στην επιτυχία των παραστάσεων.

Και του χρόνου με υγεία!!!

Additional information