Τελετή Αγιασμού

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κασσανδρείας κ.κ. Νικόδημος, συνοδευόμενος από τον πατέρα Ειρηναίο, τέλεσε τον αγιασμό στο σχολικό μας συγκρότημα, παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή κ. Γ. Παπαδόπουλου, των Αντιδημάρχων κ.κ. Βορδού Χρήστου και Ζαγγίλα Δημήτρη, της Δ/ντριας ΠΕ Χαλκιδικής κας Ευτ.Παπανικολάου, του Προέδρου της Δ.Ε. Πολυγύρου κ.Ν.Κατσακιώρη και της Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κας Σ.Αικατερινάρη. 

Ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς εξέφρασε την αστείρευτη πατρική του αγάπη, ενώ ευχή όλων των παρευρισκομένων ήταν το χαμόγελο, η αισιοδοξία και η γνώση να κυριαρχήσουν και τη νέα αυτή σχολική χρονιά. Ο καθένας και η καθεμιά από την πλευρά τους έδωσαν την υπόσχεση τους για ουσιαστική συμβολή και προσπάθεια, ώστε η χρονιά να κυλήσει σε κλίμα ευφορίας και δημιουργίας.

Στη συνέχεια, σε έντονα συγκινητική ατμόσφαιρα, οι εκπαιδευτικοί και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων κατάφεραν να εκπλήξουν απρόσμενα και ευχάριστα τους μαθητές με όλα όσα είχαν ετοιμάσει γι αυτούς. 

Η τελετή έληξε με τα πρώτα πηγαδάκια συζητήσεων και ευχών  γονέων, συγγενών και φίλων, μέσα σε μια ζεστή ανθρώπινη ατμόσφαιρα, για τη χρονιά που ανέτειλε.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους και ευχόμαστε:

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

 

Additional information