7η Μουσική Συνάντηση

Για έβδομη συνεχή χρονιά, το σχολείο μας συμμετείχε στη Μουσική Συνάντηση των Σχολείων της Χαλκιδικής που διοργάνωσε η Διεύθυνση ΠΕ Ν.Χαλκιδικής. Ο πετυχημένος αυτός πλέον θεσμός έδωσε την ευκαιρία στους μαθητές της Δ΄τάξης να παρουσιάσουν, στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου, με την μουσική καθοδήγηση της Έλσας Καλλιπολίτη και τη θεατρική επιμέλεια της Μίνας Βλαστού, το παραμύθι "Ο φεγγαροψαράς" και να αποσπάσουν το δυνατό χειροκρότημα των θεατών.

Παρουσία της Διευθύντριας Εκπ/σης κας Ευτυχίας Παπανικολάου και των συνεργατών της, του Συντονιστή κ. Πέτρου Κλιάπη, του Αντδημάρχου κ. Χρ. Βορδού, της Προέδρου του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Προσώπου κας Ιφ. Κυριάκου, του Προέδρου της Δ.Κ. Πολυγύρου κ. Ν. Κατσακιώρη, πλήθους μαθητών, εκπαιδευτικών των σχολείων της Χαλκιδικής και μελών της κοινότητας του σχολείου μας (γονείς, φίλοι, συγγενείς), έδωσαν το δικό τους μουσικό μήνυμα για τις νέες πατρίδες και για τους κλέφτες των ονείρων μας, τους φεγγαροψαράδες.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές μας, αλλά και σε όσους συνέβαλλαν στην επιτυχημένη αυτή προσπάθεια, βάζοντας το δικό τους λιθαράκι!

Additional information