Τελικός Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2018

Ο Τελικός του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2018 πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018, στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο Γαλατσίου.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από τον WRO Hellas, με Στρατηγικό Συνεργάτη την COSMOTE και τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου.

Στο διαγωνισμό συμμετείχε η ομάδα του σχολείου μας EarthToMars Airlines με μέλη τους/την: Αποστόλου Παναγιώτη, Γκιλή Τρύφωνα, Πανιώρα Μαρίλια, Σαράφη Γιώργο, Τζάγια Γιώργο και προπονήτρια την εκπαιδευτικό Πληροφορικής Καραπυλάφη Στέλλα.  Η κατάταξη της ομάδας μας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της WRO Hellas, στην 1η δωδεκάδα των δημόσιων δημοτικών σχολείων μας χαροποιεί ιδιαίτερα.

 

Σας ευχαριστούμε όλους για τη στήριξή σας και τη θετική σας ενέργεια.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους κ.κ. Αστέριο Ζωγράφο -Δήμαρχο Πολυγύρου, Γρηγόρη Τάσιο - Πρόεδρο Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, Βασιλικό Αλέξανδρο-Προέδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών - Αττικής & Αργοσαρωνικού, Τσαλίδη Φίλιππο- Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, και την κα Βάσω Τριανταφύλλου, σύμβουλο του Δημάρχου Πολυγύρου για την πολύτιμη συνεισφορά τους.

 

Additional information