Ντρίπλα στον εκφοβισμό!!!

Με το σύνθημα "Κάνουμε ντρίπλα στον εκφοβισμό" οι μαθητές της Δ΄, Ε΄ και Στ΄τάξης, συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς των τμημάτων και της Φυσικής Αγωγής, βρέθηκαν στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης (Pale de sports) και παρακολούθησαν τον αγώνα μπάσκετ μεταξύ των Βετεράνων καλαθοσφαιριστών και της ομάδας Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια εκδήλωσης που οργάνωσε το Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού, με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κ.Μ. και την Αντιπεριφέρεια Αθλητισμού Κεντρικής Μακεδονίας.

Αθλητές και αστυνομικοί ένωσαν τις δυνάμεις τους και έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης και ψυχικής ενδυνάμωσης στα παιδιά κατά του φαινομένου του εκφοβισμού,ενώ τα μέλη του νεανικού συγκροτήματος The players, που είναι πρεσβευτές της καμπάνιας του Live without Bullying κατά του εκφοβισμού, παρουσίασαν τα τραγούδια τους, δίνοντας τα δικά τους θετικά μηνύματα στα παιδιά.

Ιδιαίτερη ήταν η χαρά και η συγκίνηση των μαθητών μας, στο τέλος της εκδήλωσης, αφού παρέμειναν και γνώρισαν από κοντά τα "ιερά τέρατα" του ελληνικού μπάσκετ, καθώς και άλλους σημαντικούς αθλητές με μεγάλες διακρίσεις!!!

 

Additional information