Εθνική ετικέτα ποιότητας

Η πρώτη Εθνική Ετικέτα Ποιότητας για έργο eTwinning ήρθε!!!!!!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Μαίρη Κολέτα, σε σένα και στους μαθητές σου, τους μαθητές του Στ2, που αθόρυβα, αλλά με πολύ ζήλο εργαστήκατε όλη τη χρονιά!!!!

Η ετικέτα ποιότητας είναι η απτή αναγνώριση πρωταρχικά στον εκπαιδευτικό που υλοποιεί το πρόγραμμα και στη συνέχεια στους μαθητές και στο σχολείο για το υψηλό επίπεδο των eTwinning δραστηριοτήτων τους. Αποτελεί μία δημόσια επιβεβαίωση της δέσμευσής τους για την ποιότητα και την ειλικρίνεια σε μία Ευρωπαϊκή συνεργασία.

Με συντονίστριες: την εκπαιδευτικό της Αγγλικής Γλώσσας Μαίρη Κολέτα του σχολείου μας και τη Katarzyna Wilinska από σχολείο της Πολωνίας και συμμετέχοντες από σχολεία της Λιθουανίας, Σερβίας, Ιταλίας και Τουρκίας υλοποιήθηκε πρόγραμμα συνεργασίας των μαθητών του Στ2 του σχολείου μας, με αντίστοιχης ηλικίας μαθητές των άλλων χωρών και κατάφεραν να φτάσουν σε υψηλό επίπεδο ποιότητας, πληρούντων κριτηρίων που είχαν τεθεί από την Κεντρική Υπηρεσία Υποστήριξης, σε συνεργασία με τις αντίστοιχες Εθνικές Υπηρεσίες Υποστήριξης της δράσης.

Μπράβο σας!!! Για άλλη μια φορά καμαρώνουμε περήφανοι!!!!

Additional information