Πρόγραμμα Ημερών

Αύριο οι μαθητές θα προσέλθουν κανονικά στο σχολείο και όσοι επιθυμούν ντυμένοι καρναβάλια. Στις 10.00 π.μ. στον αύλειο χώρο του σχολείου θα παρουσιάσουν παραδοσιακά αποκριάτικα παιχνίδια και χορούς. Θα σχολάσουν στις 11.30 π.μ.

Το απόγευμα του Σαββάτου (25/2) θα πραγματοποιηθεί ο Παιδικός Αποκριάτικος χορός του Συλλόγου, που θα συνεχιστεί μετά τις 8.00 για τους ενήλικες με ορχήστρα και κρασί.

Αν ο καιρός το επιτρέψει την Κυριακή (26/2) θα γίνει η παρέλαση Καρναβαλιστών. Όσοι συμμετέχουν θα βρίσκονται ντυμένοι, σύμφωνα με τις οδηγίες που δόθηκαν στον αύλειο χώρο του σχολείου στη 1.30 το μεσημέρι. (Έναρξη παρέλασης 2.00 μ.μ. από το ηρώο της πόλης). Σε περίπτωση ματαίωσης ή αναβολής λόγω δυσμενών συνθηκών θα εκδοθεί ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του σχολείου.

Την Τετάρτη 1 Μαρτίου, το δεύτερο δίωρο, θα πετάξουμε τους χαρταετούς στον αύλειο χώρο του σχολείου με κάθε επιφύλαξη, λόγω καιρού. 

Την Πέμπτη 2 Μαρτίου  τα σχολεία δε θα λειτουργήσουν, λόγω της Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης των Εκπαιδευτικών.

Την Κυριακή 5 Μαρτίου η ομάδα Ρομποτικής του σχολείου θα πάρει μέρος στο Τελικό Περιφερειακό Διαγωνισμό της Κεντρικής Μακεδονίας.

Την Τρίτη 7 Μαρτίου οι μαθητές του Γ2 τμήματος θα συμμετέχουν στην 5η Μουσική Συνάντηση των Σχολείων της Χαλκιδικής που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο των Ν. Μουδανιών.

Additional information