Χριστουγεννιάτικα Πεζοδρώμενα

Με θετική, δημιουργική διάθεση και μεγάλο κέφι συμμετείχαν γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί του σχολείου μας, στις 3ημερες εκδηλώσεις των «Χριστουγεννιάτικων πεζοδρώμενων» που διοργάνωσε ο Δήμος Πολυγύρου και το Νομικό Πρόσωπο «Αριστοτέλης» στις 21, 22 και 23 Δεκεμβρίου 2015. Οι μανούλες των μαθητών μας ετοίμασαν με μεράκι χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, που μαζί με ζεστό κρασί, σε όμορφες επιμελημένες χριστουγεννιάτικες κούπες και νόστιμα hot dogs διέθεταν προς πώληση στο περίπτερο που είχε στηθεί!!!

Την 3η και τελευταία μέρα των "Χριστουγεννιάτικων πεζοδρώμενων" μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πολυγύρου τραγούδησαν τα κάλαντα, συγκεντρώνοντας χρήματα για το "Χαμόγελο του παιδιού". Η μελωδική αυτή πορεία ξεκίνησε από το Δημαρχείο της πόλης και κατέληξε στο τέλος του πεζόδρομου, όπου μικροί και μεγάλοι έπαιξαν, διασκέδασαν και έστειλαν στον ουρανό δεκάδες ιπτάμενα χάρτινα φαναράκια, γεμίζοντάς τον παραμυθένια λάμψη!

Ευχαριστούμε το Δήμο Πολυγύρου και την Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου "Αριστοτέλης" για τις εκπλήξεις που μας επεφύλαξαν και φυσικά όλους τους γονείς που προσέφεραν αφιλοκερδώς υλικά και ηθικά, στηρίζοντας τη μεγάλη και επίπονη αυτή προσπάθεια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας. Και του χρόνου να ‘μαστε γεροί!!!

Additional information