Μαθητικός Διαγωνισμός Ζωγραφικής: "Η ελιά"

Στα πλαίσια των δράσεων προβολής και προώθησης προϊόντων ελιάς η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής πραγματοποίησε τετραήμερη εκδήλωση με θέμα: «Προϊόντα ελιάς στη Μεσογειακή Διατροφή: Γεύση, Υγεία, Ποιότητα ζωής».

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων αυτών οι μαθητές της Στ τάξης του σχολείου μας ενημερώθηκαν από τον Διευθυντή Αγροτικής Ανάπτυξης ΠΕΧ κ. Τερτιβανίδη Κων/νο για τον ρόλο της ελιάς και του ελαιολάδου στη μεσογειακή διατροφή και συμμετείχαν σε επίδειξη γευσιγνωσίας ελιάς και ελαιολάδου.

Ακόμη, οι μαθητές του σχολείου μας έλαβαν μέρος στο Μαθητικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής με θέμα την Ελιά, στον οποίο συμμετείχαν τα σχολεία του Πολυγύρου και της Ορμύλιας. Τα 10 καλύτερα έργα μαθητών από κάθε σχολείο, εκτέθηκαν στην αίθουσα συνεδρίασης του ΠΣΧ , ενώ βραβεύτηκαν με έπαθλο τα τρία πρώτα. Δεύτερος νικητής αναδείχθηκε ο Αποστόλου Παναγιώτης της Δ΄τάξης του σχολείου μας, ο οποίος κέρδισε μια επιταγή των 100 Ευρώ.

Στη συνέχεια, η Ειδική σύμβουλος Αντιπεριφερειάρχη ΠΕΧ και Υπεύθυνη του προγράμματος κα Άννα Μπασάκα τίμησε τους 10 μαθητές του σχολείου μας, των οποίων τα έργα ξεχώρισαν, σε ειδική εκδήλωση στο σχολείο, ενώ το σύνολο των έργων των μαθητών μας εκτέθηκαν στο ισόγειο.

Ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές και συγχαίρουμε τον νικητή και τους μαθητές μας.

        

Additional information