Εορτασμός Τριών Ιεραρχών

Τιμήθηκαν από τα σχολεία της πόλης Πολυγύρου, οι πνευματικοί μας οδηγοί, οι Τρεις Ιεράρχες, την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015. Οι μαθητές της Α/θμιας Εκπ/σης μαζί με τους εκπαιδευτικούς εκκλησιάστηκαν και παρακουλούθησαν τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγ. Χαραλάμπους, παρουσία του Διευθυντή Π.Ε. κ. Δ. Κούκου, ενώ τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο εκπαιδευτικός του 1ου Δ.Σχ. Πολυγύρου κ. Σερέτης Παναγιώτης. Ακολούθησαν η τελετή Αρτοκλασίας, οι ευχές του πατέρα Ειρηναίου και το κέρασμα που πρόσφερε με ιδιαίτερη αγάπη και φροντίδα το 1ο Δημοτικό Σχολείο Πολυγύρου σε όλο το εκκλησίασμα.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την κοπή πίτας των εκπαιδευτικών των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών Σχολείων της πόλης του Πολυγύρου, στο Τουριστικό Περίπτερο "Έξι Βρύσες".

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους εκπαιδευτικούς κα Ρούλα Τζιβόγλου και κ. Βασίλη Καρατζιοβάλη για την ετοιμασία των κέικ που μοιράστηκαν στο εκκλησίασμα και το κατάστημα "ΦΡΕΣΚΟ" στα Ν. Μουδανιά για την προσφορά και δωρεάν διάθεση της βασιλόπιτας και των "βασιλοπιτακίων". 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Additional information