Ανοιχτή ευχαριστήρια επιστολή

                                                                          Πολύγυρος 4 Μαρτίου 2014

Ένας απίστευτος αγώνας δρόμου έγινε το τελευταίο δεκαπενθήμερο από εκπαιδευτικούς, μαθητές, γονείς, βοηθητικό προσωπικό και φίλους του σχολείου για τις δράσεις και  τις εργασίες ανακαίνισης που υλοποιήθηκαν. Ειδικότερα κάποιοι κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες, αφιερώνοντας ατελείωτες  ώρες, προκειμένου αυτές να στεφθούν με ΕΠΙΤΥΧΙΑ (Τσικνοπέμπτη, διεξαγωγή σεμιναρίων, teaparty, 2η μουσική συνάντηση, αποκριάτικη εκδήλωση Παρασκευής, παιδικός αποκριάτικος χορός, καρναβαλική παρέλαση, ανακαίνιση κ.ά). Σήμερα με το πέταγμα του χαρταετού, που προκάλεσε κύμα ενθουσιασμού, έκλεισε ο κύκλος των αποκριάτικων εκδηλώσεων.

Βέβαια μια ακόμη έκπληξη περίμενε τους μαθητές των μικρών τάξεων (Α΄, Β΄ και Γ΄). Νέες ανακαινισμένες αίθουσες τους υποδέχτηκαν. Οι  χαρούμενοι, μοντέρνοι συνδυασμοί χρωμάτων έδωσαν προσωπικότητα και χαρακτήρα σε κάθε αίθουσα και έτυχαν αποδοχής και ιδιαίτερων θετικών σχολίων από τους μαθητές. Την επίβλεψη και επιμέλεια είχε η αρχιτέκτονας και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κα Δ. Κόκκινου, ενώ τις εργασίες ανέλαβε αφιλοκερδώς η Κατασκευαστική Εταιρεία «ΜΟΛΟΣ Α.Ε.»

Μα οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εδώ. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας κατέφθασε φορτωμένος με πέντε νέας τεχνολογίας  βιντεοπροβολείς που αγοράστηκαν για να εξοπλίσουν ψηφιακά και τα υπόλοιπα τμήματα, αίροντας την «αδικία» σε βάρος των μικρών μαθητών που στερούνταν μέχρι σήμερα ψηφιακή τάξη.

Σήμερα που ο καθένας προσπαθεί να επιβιώσει, που τα πάντα φαντάζουν δύσκολα,  που τα απλά αποτελούν πολυτέλεια, που τα αυτονόητα πρέπει να εξηγηθούν, τα μέλη της κοινότητάς μας έχουν ενώσει τα χέρια τους και συμπορεύονται με κοινό στόχο

Από τα βάθη της καρδιάς μου ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους ακούραστους «εργάτες» του σχολείου μας και σ’ αυτούς που το πλαισιώνουν με ιδιαίτερη αγάπη και φροντίδα.

Από τη Διεύθυνση

 

Additional information