Νικητές του διαγωνισμού

 Tο Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013, στο σχολείο μας ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός που διοργάνωσε ο Δήμος Πολυγύρου, υπό την αιγίδα της γενικής γραμματείας Νέας Γενιάς με τη συνεργασία της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δ. Πολυγύρου, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χαλκιδικής και του Σχολικού Συμβούλου της 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Χαλκιδικής στα Δημοτικά σχολεία του Δήμου. 
Πραγματοποιήθηκε σεμινάριο για την ασφαλή χρήση του internet, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα και απονεμήθηκαν τα βραβεία του επιμορφωτικού διαγωνισμού γνώσεων που είχε διεξαχθεί στους μαθητές της Ε΄και Στ΄τάξης των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου. Στο διαγωνισμό πήραν μέρος 180 περίπου μαθητές, οι οποίοι απάντησαν σε ερωτήσεις γενικών και ειδικών γνώσεων με τη χρήση ειδικής πλατφόρμας ερωτήσεων – απαντήσεων πολλαπλών επιλογών και με αντίπαλο και το χρόνο.
 
Οι τρεις πρώτοι μαθητές της Ε΄τάξης ήταν οι μαθητές του σχολείου μας: Δημαράς Άγγελος, Τσίγκας Χρήστος και Κόκκαλης Γεώργιος και βραβεύτηκαν με έναν φορητό υπολογιστή, ένα tablet pc και μια ψηφιακή κάμερα αντίστοιχα. Οι τρεις πρώτοι στην Στ' τάξη ήταν οι: Κορέντιου Αικατερίνη, Ζήσης Ιωάννης (2ο Δημοτικό Σχολείο Πολυγύρου) και Γιαννάκης Αθανάσιος (Δημοτικό Σχολείο Ταξιάρχη). Και οι νικητές της Στ' τάξης έλαβαν τα ίδια βραβεία. 
Τα βραβεία απένειμαν ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου, Δημήτριος Ζαγγίλας, ο Αντιδήμαρχος Πολυγύρου, Χρήστος Βορδός και ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής, Ξενοφών Παπασταμόπουλος.
Θερμά συγχαρητήρια στους νικητές του διαγωνισμού.

Additional information