ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Πρόεδρος: Φωτακίδης Δημήτριος, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   , κιν.6944662217

Αντιπρόεδρος: Ρόκου Αναστασία, rokouan@otenet.gr , κιν.6947995030

Γραμματέας: Θόδωρος Τσίγκας, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , κιν.6977650093

Ταμίας: Σοφία Αικατερινάρη , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , κιν.6977301410

Μέλος: Βαγγέλης Μίχος , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , κιν. 6932571413

Παρακαλούμε τους γονείς  να καταβάλλουν την ετήσια συνδρομή προς τον Σύλλογο μας για το σχολικό έτος 2013-2014

ΠΟΣΟ ΕΤΗΣΙΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ 20 €

Η καταβολή θα γίνει στους δασκάλους κάθε τάξης και ταυτόχρονα τα παιδιά θα παραλαμβάνουν αποδεικτικό είσπραξης. Παρακαλούνται οι γονείς που έχουν παραπάνω από ένα παιδί στο 1ο Δημοτικό να δώσουν τη συνδρομή στο μεγαλύτερο ώστε να δοθεί η απόδειξη από την τάξη του.

Διευκρινίζεται πως η ετήσια συνδρομή καλύπτει  τόσο τις εκδηλώσεις- γιορτές (Τσικνοπέμπτη, γιορτή αποκριών), δώρα (π.χ Χριστουγένων, Βασιλόπιτες -φλουρί, κλπ)  που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το σχολείο μας όσο και  λειτουργικές ανάγκες της σχολικής μονάδας (διαδραστικούς πίνακες, projector, αγορά Η/Υ, cdplayer, κλπ).

Μέλη του συλλόγου είναι οι γονείς, συνεπώς για παραπάνω από 1 παιδιά η συνδρομή παραμένει στα 20€ σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου.

Οι γονείς που έχουν καταβάλει χρήματα τον Μαϊο του 2012 για την υπόθεση της κεραίας της κινητής τηλεφωνίας  παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την ταμία του συλλόγου ώστε να επιστραφεί το υπόλοιπο ποσό από τον ειδικό αυτό λογ/σμο. Οι γονείς που επιθυμούν να παραμείνει το ποσό αυτό ως αποθεματικό, στο τέλος της σχολικής χρονιάς θα διατεθεί  για τις λειτουργικές ανάγκες της σχολικής μας μονάδας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Additional information