Επίσκεψη της Στ΄ τάξης στην ΕΛ.ΑΣ.

Την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής επισκέφθηκαν σήμερα Δευτέρα 12/11/12 οι μαθητές της Στ΄τάξης του σχολείου μας, με σκοπό την ενημέρωσή τους για το έργο της ΕΛ.ΑΣ και την εκπόνηση καλλιτεχνικής εργασίας για το ετήσιο ημερολόγιο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A).

Οι μαθητές της Στ΄ ξεναγήθηκαν στους χώρους της Αστυνομίας και είδαν από κοντά τα κρατητήρια κρατουμένων. Στην Άμεση Δράση (100) είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη διαδικασία διαβίβασης ενός σήματος, που αφορούσε τη μεταγωγή κρατουμένων στις φυλακές Κασσάνδρας, ενώ στο Εγκληματολογικό τμήμα δοκίμασαν να δώσουν τα αποτυπώματά τους.  

Συναντήθηκαν με το διοικητή ταξίαρχο κ. Κων/νο Παπουτσή και συζήτησαν μαζί του για τη δράση της Αστυνομίας, τα προβλήματα και τις προοπτικές. Υπέβαλαν πλήθος ερωτημάτων και εξέφρασαν τους προβληματισμούς για το έργο του Έλληνα αστυνομικού.

Τέλος ο διοικητής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής κ. Κ.Παπουτσής και ο Γ.Γραμματέας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. Β. Παπάς μοίρασαν στα παιδιά ενημερωτικά έντυπα, μπρελόκ και μπλοκ ζωγραφικής με ξυλομπογιές για να ζωγραφίσουν τα έργα τους.

Εξωτερικός δικτυακός τόπος. Προσοχή στη χρήση άλλων περιεχομένων.

Additional information