ΤΕΛΕΤΗ ΑΓΙΑΣΜΟΥ

     

Τελέστηκε σήμερα ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κασσανδρείας κ.κ. Νικόδημο με την παρουσία του Δημάρχου Πολυγύρου κ. Αστ. Ζωγράφου, του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Δημ. Μήτσιου, του Αντιδημάρχου κ. Χρ. Βορδού, της Υπεύθυνης Εκπ/κών Προγραμμάτων κας Ρ. Τζιβόγλου και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Οι εγκάρδιες ευχές και η πατρική αγάπη που απλόχερα μας χάρισε ο Σεβασμιώτατος, η αποφασιστικότητα του Δημάρχου που δρομολόγησε μια σειρά  παρεμβάσεων στο σχολικό μας συγκρότημα και η αγωνία των μικρών μας μαθητών για το νέο ξεκίνημα προμηνύουν μια δημιουργική και χαρούμενη χρονιά.

  

Ακόμη, ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε το άκουσμα του τραγουδιού που εμπνεύστηκε και έγραψε η εκπαιδευτικός Άννα Χιώτου και μελοποίησε η μουσικός Μαρία Σουλτογιάννη κατά την έπαρση του λαβάρου του σχολείου μας. Για άλλη μια φορά αποδείχτηκε πως όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, τότε ό,τι ανακαλύπτεις στάζει μύρο πολύτιμο, απόσταγμα καθαρό, απόσταγμα θρεμμένο από την καρδιά. Τις ευχαριστούμε πολύ και θα θέλαμε σύντομα να είναι κοντά μας!!!

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

   

Additional information