Η παρουσίαση της εκδήλωσης για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2012

Τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Πολυγύρου διοργάνωσε στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου μια εκδήλωση-συζήτηση στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου 2012.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε η ενημερωτική παρουσίαση του saferintertnet.gr, η οποία αποτελείται από 86 οθόνες flash και είναι οργανωμένη σε τρεις κύριες ενότητες: 

  • Ενότητα 1 - βασικές πληροφορίες για ασφαλή πλοήγηση
  • Ενότητα 2 - εμβάθυνση σε ζητήματα ασφαλούς πλοήγησης
  • Ενότητα 3 - κινητή τηλεφωνία και ασφάλεια 

Με τη βοήθεια των πέντε κουμπιών πλοήγησης που θα βρείτε στο κάτω μέρος της οθόνης, αριστερά από τη σημαία της Ε.Ε., μπορείτε να πλοηγηθείτε από ενότητα σε ενότητα, ή στην πρώτη / τελική οθόνη της παρουσίασης. 

Στις ενότητες 1,2,3 μπορείτε να πλοηγηθείτε σε συγκεκριμένες θεματικές κάνοντας «κλικ» επάνω στον τίτλο της θεματικής που σας ενδιαφέρει. Θα μεταφερθείτε αυτόματα στην πρώτη οθόνη της θεματικής αυτής. Δίπλα στον τίτλο της θεματικής, μέσα σε παρένθεση, δίνεται ο συνολικός αριθμός των οθονών που αφορούν τη θεματική αυτή και ο αριθμός της οθόνης στην οποία βρίσκεστε. Μέσω των κουμπιών πλοήγησης μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να γυρίσετε σε κάποια ενότητα για να επιλέξετε το επόμενο θέμα σας.


Έναρξη της Ενημερωτικής Παρουσίασης (ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Additional information